Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 5.5. od 17:00 přivítají muži na domácím hřišti Hradec nad Svitavou. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Sebranice/Horní Újezd vs Němčice/Janov

Starší žáci

Úspěšná odveta

V neděli jsme odehráli důležité utkání proti týmu z Němčic a Janova, kterému jsme chtěli odskočit v tabulce a zároveň oplatit podzimní porážku. Zápas se hrál na Horním Újezdě před skvělou domácí kulisou. Zápas jsme rozehráli dobře a hned od začátku si vytvářeli gólové šance. První jsme proměnili v 10. minutě střelou Filipa Flídra. Potom se šance přelévaly z jedné strany na druhou. Naštěstí pro nás soupeř zahodil mnoho gólovek. Když už jsme si pomalu mysleli, že půjdeme do kabiny s jednogólovým náskokem, soupeř udeřil a ve 29. minutě vyrovnal.

Druhý poločas jsme rozehráli stejně dobře jako první. Hned ve 36. minutě využil krásný pas Štěpán Němec a vrátil nám vedení. Potom se poločas odehrával ve stejném duchu jako ten první. Až se nám podařilo v 67. minutě vstřelit uklidňující třetí branku. Závěr jsme si již pohlídali a zápas jsme dovedli do vítězného konce, čímž jsme si upevnili první místo v tabulce.

  • Galerie: fotky ze zápasu
  • Sestava: Petr Kovář - Jan Kopecký, Lukáš Mach, Pavel Šprojcar, Josef Rosypal, Štěpán Němec, Patrik Novotný, Jan Kvapil, Josef Peška, Matyáš Bulva, Filip Flídr, Matyáš Vomáčka, Daniel Branda, Jakub Dvořák
  • Góly: Filip Flídr, Štěpán Němec 2

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.